Trots op onze krant!
Niet vergeten...

 

Speciale Jubileumkrant !

In samenwerking met weekblad De Bode heeft Middelburg VOLkoren een speciale Jubileumkrant kunnen samenstellen en uitgeven. 

De oplage en uitgave is vanwege de financien beperkt gebleven tot het eiland Walcheren - de gemeenten Middelburg, Vlissingen en Veere. Daar zijn huis aan huis 54.000 exemplaren verspreid. Een aantal van 5.000 jubileumkranten is gereserveerd voor uitgave op zaterdag en zondag bij de diverse locaties en bij het VVV (in De Drvkkerij op de Markt).

In de overige edities van De Bode wordt ook aandacht aan ons festival geschonken, maar is geen jubileumkrant toegevoegd.

In de bijlage presenteren wij vol gepaste trots onze Jubileumkrant. Op deze manier kan toch heel Nederland meegenieten van deze wel zeer bijzondere uitgave.

Het was een zeer geslaagd jubileum en we zijn zo trots op onze krant, dat we hem hier nog een tijdje laten staan!

Voor editie 2014 zal ook weer samen met De Bode een speciale Middelburg VOLkoren krant gemaakt gaan worden!

 

Sponsors

adomani  Chocolate Lovers  drvkkery logo  zm cafe   raabkarcherrbkverhuur  tjoonk  hotel valk  VOM logoafbeeldingen sponsoren 22broodjesservice  fromagerie  landwinkel  de juf  logo slagerij ten brink  sligro logo 400x400  soeten invaljellssinkegroep frietboetiek1