NIEUWSFLITS     28 MEI 2018
 

Op de valreep nog wat laatste informatie - een echte Last Minute nieuwsflits dus!

Over vier dagen gaat het festival van start en graag geven we jullie (nogmaals) deze belangrijke en nuttige informatie.
 

  • Nogmaals maken we jullie attent op de QR code. Die handige code is aanwezig bij elke locatie en geeft informatie over de optredende koren aldaar. Je moet hiervoor wel een QR scanner app op je smartphone hebben of installeren.

 

  • Net als andere jaren wordt er tijdens het festival gecollecteerd om onze begroting sluitend te krijgen. En we hebben dit jaar een primeur: bij de informatiekraam op de Markt kan de gift ook worden gegeven met behulp van een mobiel pinapparaat.

 

  • Vanwege het jubileum houden we de afsluitingen van zaterdag en zondag deze keer op de Markt. Op zaterdagmiddag zal er voordat de samenzang start eerst nog een bijzondere 'jubileum-actie' plaatsvinden. Dat is als verrassing bedoeld en dus houden we het nog even geheim. En op de zondagmiddag spreekt onze burgemeester voor de samenzang eerst een slotwoord. Zorg dus dat je beide festivaldagen bij die afsluitingen op de Markt bent.

 

  • In diverse kerkdiensten zullen op zondagochtend enkele koren optreden die 's middags ook op het koorfestival te beluisteren zijn. 

 

  • Voorafgaand aan het festivalprogramma is er op zondagochtend om 10.00 uur een speciale openlucht kerkdienst op het Abdijplein. Dit is een PKN dienst georganiseerd door de Nieuwe Kerk Gemeente Middelburg. Geheel vrij te bezoeken.

 

  • Programmaboekjes zijn in Middelburg nu al te verkrijgen bij de Drukkerij, Primera en het Zeeuws Museum. Op de festivaldagen liggen de programmaboekjes bij de infostands op de Markt en op het Abdijplein.

 

  • Er staat een toiletwagen op het Abdijplein. Altijd fijn om te weten!

 

  • We zijn verheugd dat steeds meer Middelburgse ondernemers enthousiast raken en meewerken aan ons koorfestival, bijvoorbeeld op de Dam en rond Plein 1940. Men raakt  overtuigd van de meerwaarde die ons koorfestival voor de Middelburgse binnenstad heeft. Er zijn zelfs restaurants die tijdens komend weekend een speciaal 'Volkorenmenu' presenteren! We hebben hier op Facebook ook al melding van gemaakt. We zijn uiteraard erg blij met deze betrokken ondernemers!

 

 

 Our mailing address is:


info@middelburgvolkoren.nl 

 

This email was sent to mbenschop@zeelandnet.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Middelburg VÓLkoren · Gen.Eisenhowerlaan 32 · Middelburg, 4333 BR · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp