CB Profile
Niet vergeten...

EL Pio Popvocals

EL Pio Popvocals
EL Pio Popvocals
23
R. Pijfers
Etten-Leur
Noord-Brabant
Nederland
EL Pio Popvocals - een begrip in Etten-Leur – bestaat momenteel uit 23 leden, een dirigent/artistiek leider en een muzikaal begeleider. Een mooie mix van jong en wat ouder, mannen en vrouwen en 5 zangstemgroepen.
Onze muziekkeuzes zijn gevarieerd: wij zingen arrangementen gemaakt door onze dirigent Rudy Pijfers, van Waylon tot Bløf en van Aerosmith tot Maroon 5.
Wij werken toe naar een grotere show om het jaar, waarin we ons publiek iedere keer weer weten te verrassen, door een totaalplaatje weg te zetten. Zo wordt er aandacht besteed aan kleding, decor, attributen, licht en geluid. Daarnaast kijken we samen naar logische positiewisselingen, verplaatsingen, uitstraling en inleving.
Kortom, we zingen leuke muziek in een ontspannen sfeer en proberen onszelf daarin wel uit te dagen. Als dat dan lukt hebben we een resultaat waar we collectief trots op zijn en dat is iets wat verbindt! En verbinding is nu juist het onderliggende thema van onze volgende show die voor eind volgend jaar geprogrammeerd staat. Zingen verbindt en EL Pio verbindt Family, Friends en Fans!
Zaterdag 4 juni
Populair
Ja
Elektrische piano
W. Croonen