CB Profile
nlende

Van Alles Wa

Van Alles Wa
Van Alles Wa
49
Sabine Bakker
Andel
Noord-Brabant
Nederland
We zijn een gemengd koor, voor jong en oud, met 49 leden. Ons repertoire bestaat uit heerlijke meezingers tot hedendaagse pop in verschillende talen. Onze doelstelling is om gezellig en mooi met elkaar te zingen.

Ons koor komt uit Andel wat ligt in het Land van Heusden en Altena.

Er wordt minimaal 2 keer in de maand gerepeteerd op maandagavond. Voor een optreden oefenen we vaak zelfs 3 keer in de maand. Van alles Wâ treedt o.a. op in verzorgingshuizen, bij korenfestivals, op privé feesten, bij lokale- en regionale activiteiten. Het zeer gevarieerde repertoire past bij elke gelegenheid.
Vanaf januari 2018 staat het koor onder leiding van onze nieuwe dirigente Sabine Bakker.

Heeft Docent Muziek gestudeerd aan Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Studeerde aan Utrechts conservatorium
Zaterdag 1 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Sabine Bakker