CB Profile
nlende

Vocante gemengd koor

Vocante gemengd koor
Vocante gemengd koor
43
Ruud Geelen
Neer
Limburg
Nederland
33 vrouwen en 10 mannen zingen, onder leiding van Ruud Geelen, met veel plezier en passie. Verschillende nummers met begeleiding van piano of djembé.

Het reportoire van Vocante bestaat uit Afrikaanse liederen, Franse chansons, Engelstalige muziek, musicalsongs, filmmuziek en populaire muziek. Maar ook Nederlandstalige muzieknummers en niet te vergeten onze eigen Limburgse dialectstukken. Dit reportoire biedt de mogelijkheid om sprankelende optredens te kunnen verzorgen.
Zondag 2 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.