CB Profile
nlende

Dutch Blend

Dutch Blend
Dutch Blend
4
nvt
Vlissingen / 's Hertogenbosch
Zeeland
Nederland
Dutch Blend is een kwartet van pittige dames met, ieder afzonderlijk, een lange zanghistorie in de close harmony- en barbershopwereld. Ze kennen dus het klappen van de zweep inmiddels wel. DUTCH BLEND behoort tot de top 3 van de Nederlandse barbershopwereld.
Lead Tjitske, tenor Mieke, bass Jolanda en baritone Judy brengen, naast Barbershop songs ook lichte vocale jazz- en popsongs. Alles 4 stemmig a capella gezongen. DUTCH BLEND heeft er veel zin in u op zondag te ontmoeten tijdens het Middelburg Volkoren festival.
Zondag 2 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
nvt