CB Profile
nlende

Muzikaèl

Muzikaèl
Muzikaèl
40
Jan Roovers
Halderberge
Noord-Brabant
Nederland
Muzikaèl heeft begin 1992 een start gemaakt als popkoor en heeft zich door de jaren heen steeds verder muzikaal ontwikkeld. Naast het koor bestaat Muzikaèl uit een band en diverse mensen achter de schermen. In totaal bestaat de vereniging uit ongeveer 40 personen. Wij brengen een uitgebreid repertoire aan muziek gecombineerd met een afwisselende show van choreografie, kleding, techniek, waardoor ons optreden leuk en verrassend is om naar te kijken en luisteren.
Zaterdag 1 juni
Gevarieerd
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.
Jan Roovers
Combo Muzikaèl
Piano, toetsen, drums, gitaar, basgitaar en dwarsfluit