Het grootste en leukste koorfestival
in Zuid-West Nederland

 facebook  instagram57

Ladies of Eglantine

Ladies of Eglantine
Ladies of Eglantine
12
Jeanita van Eijsden
Nee
Zwijndrecht
Zuid-Holland
Nederland
Hallo! Wij zijn Ladies of Eglantine uit Zwijndrecht.
In september 2018 hebben wij ons koor opgericht. Een aantal van ons was korter of langer koor-loos en we besloten -na een project van Jeanita- een eigen koor te starten, met haar als dirigente. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en genieten we nog elke 2 weken van het samen muziek maken.

We zingen voornamelijk klassieke en lichtklassieke liederen, vooral a capella. We houden ervan onszelf uit te dagen en mooie muziek te maken. Omdat onze naam, Eglantine, een roos is, hebben we veel 'rozen' in ons repertoire. We vinden het dan ook erg leuk om in de mooie tuinen te mogen zingen!
Elk jaar proberen we een aantal keer voor publiek te zingen. We werken af en toe mee aan een kerkdienst en zongen onlangs tijdens Open Monumentendag in een van de monumentale kerkjes in Zwijndrecht. Aankomend jaar zijn we gevraagd om de muzikale invulling voor een aantal Choral Evensongs te verzorgen.
Wil je meer over ons weten of van ons horen, ga dan naar onze facebookpagina (www.facebook.com/EglantineZwijndrecht). Hier is aardig wat muziek te beluisteren en je kunt lezen hoe we aan onze naam komen. Natuurlijk blijf je daar ook op de hoogte van al onze plannen.
Zaterdag 1 juni
Klassiek