Het grootste en leukste koorfestival
in Zuid-West Nederland

 facebook  instagram57

Chantemble

Chantemble
Chantemble
30
Han van den Heuvel
Ja
Nee
Drunen
Noord-Brabant
Nederland
Chantemble is een gemengd zangkoor dat op 19 februari 1969 is opgericht onder de naam Jongerenkoor St. Lambertus. Chantemble zingt op de derde zondag in de maand in de Sint-Lambertus kerk in Drunen. Voor meer info zie Agenda op deze website.

Passie voor kerkelijke en moderne muziek

We zijn met ca. 40 enthousiaste leden. Het is ons streven om naast onze maandelijkse muzikale ondersteuning in de viering van de eucharistie, een zo breed en afwisselend mogelijk meerstemmig repertoire op te bouwen. In de repertoirekeuze vormt de verbintenis met de Parochie Wonderbare Moeder een belangrijke prioriteit.

Het motto van Chantemble
We repeteren met passie elke woensdagavond om ons het telkens vernieuwende repertoire eigen te maken. Het motto van ons koor is: gezelligheid, warmte en vriendschap. Kwaliteit is eveneens een belangrijk streven.

Chantemble zingt een breed repertoire. Naast kerkelijke nummers (zowel Nederlandse als buitenlandse) brengen we nummers van Queen, Bob Dylan, Guus Meeuwis, the Beach Boys en andere popartiesten ten gehore. Deze muziekstukken zingen we vooral bij optredens buiten de kerk.

Onze muzikale omgeving
Het koor staat onder muzikale leiding van dirigent Han van den Heuvel en wordt begeleid door een combo bestaande uit: Ina Knippels: piano, Gerard van Poele: contrabas, Ad van Delft: gitaar en Mari de Wit: percussie.

Geïnteresseerd in een Optreden?

Verdere informatie: zoals wanneer en waar we zingen, foto’s het volledige repertoire vindt u op deze website. Bent U geïnteresseerd in een optreden van ons koor, neem dan vrijblijvend contact met ons op. ( Info op deze website )

Wij hopen dat u van ons koor zult genieten net zoals wij dit doen!
Zaterdag 1 juni
Gevarieerd