Het grootste en leukste koorfestival
in Zuid-West Nederland

 facebook  instagram57

Beekse Smart

Beekse Smart
Beekse Smart
50
Annemieke van den Hoven
Nee
Prinsenbeek
Noord-Brabant
Nederland
Smartlappenkoor BEEKSE SMART is opgericht in september 2002. Het koor telt 90 leden.
Met veel enthousiasme wordt er iedere maandagavond gerepeteerd o.l.v. dirigente Annemieke van den Hoven. Muzikanten en percussionisten zorgen voor uitstekende accordeon- en gitaarbegeleiding, cajon, wasbord, klompen, stampefoon, etc.
Ons koor heeft een uitgebreid repertoire, bestaande uit smartlappen en levensliederen, waarmee ze optredens verzorgt voor o.a. bejaarden in Prinsenbeek e.o., Goede Doelen, Verenigingen, Jubilea en Verjaardagen, maar neemt ook deel aan Smartlappenfestivals o.a. Tranen van Van Cooth in Breda, Smartlappenfestival Bemmel, Grave, Klundert Glundert, Vlissingen, Festival Amersfoort, e.v.a.
BEEKSE SMART organiseert jaarlijks: een Zomertranenterras voordat het zomerreces begint, een Zangcafé op de laatste zondag in oktober. Beiden met een gastkoor en worden zeer druk bezocht. U wordt voor beide evenementen van harte uitgenodigd om gezellig mee te komen zingen bij Café Marktzicht in Prinsenbeek. Daarbij organiseert het koor jaarlijks een Benefietconcert voor telkens een ander goed doel. Dit vindt plaats op het terras of binnen bij Café De Elsakker in het buitengebied van Prinsenbeek.
Voor uitgebreide informatie over optredens, foto’s, contact en boekingen etc. kunt u terecht op onze website www.beeksesmart.nl
Zaterdag 1 juni
Populair