CB Profile
Niet vergeten...

Popkoor d'Accord

Popkoor d'Accord
Popkoor d'Accord
30
Peter van Beijnum
Breda
Noord-Brabant
Nederland
In 1968 werd de basis gelegd voor d'Accord en nog altijd is dit 'popkoor-met band' springlevend. De 30 zangers (m/v) en 5 muzikanten zijn 25 tot ca 60 jaar en brengen een eigentijds repertoire met popnummers. We treden regelmatig op in Breda en omstreken en repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00.
Popkoor d' Accord staat voor kwaliteit, gezelligheid, en vriendschap met een fijne band en een inspirerende en energieke dirigent.
Zondag 5 juni
Populair
Ja
Zie opmerkingen
Voor de toetsen (sythesizer en e-piano) hebben we minimaal 2 DI’s nodig. Eventueel kan de basversterker naar de PA met een XLR-uit. De gitaarversterker kan eventueel versterkt worden met een microfoon Voor de drums is in een kleine zaal geen versterking nodig, in een grotere zaal eventueel een overhead en kick en snare (maar dat is geen must als de zaal ca. 200 personen groot is) Voor de dwarsfluit hebben we zelf een microfoon, met een gebalanceerde jack-aansluiting Bij 1 nummer hebben we 2 solisten, zijn er hiervoor 1 of 2 microfoons beschikbaar? Ik hoor graag even wat de voorzieningen en mogelijkheden zijn wat betreft PA en monitors. We hebben in elk geval zelf een paar kleine monitors beschikbaar voor het eigen geluid van de toetsen in orde te maken.
Frank Koot
geen aparte naam. Hoort bij d'accord
e-piano,drums,basgitaar, dwarsfluit