CB Profile
nlende

Different Koek

Different Koek
Different Koek
25
Marcel Bleeker
Ridderkerk
Zuid-Holland
Nederland
"Hear and look, This is Different Koek"
Different Koek is een vocal group uit de omgeving Ridderkerk en Dordrecht. Plezier in samen zingen, kwaliteit en nieuwe uitdagingen staan bij deze groep voorop. Het repertoire van Different Koek bestaat uit moderne popmuziek, serieuze ballads en muziek uit de seventies. De vocal group is 4 jaar geleden opgericht. Inmiddels heeft Different Koek meegedaan diverse musicals en theatervoorstellingen. Een optreden van Different Koek is altijd dynamisch, het bezorgt je kippenvel momenten, is  vooral heel leuk om naar te kijken en luisteren. So come and look....
Zaterdag 1 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.