CB Profile
nlende

Scharretjoe

Scharretjoe
Scharretjoe
70
Lucas van Waeyenberge
Vlissingen
Zeeland
Nederland
Smartlappenkoor Scharretjoe is opgericht in 2007 en bestaat uit ± 70 enthousiaste mannen en vrouwen, die iedere donderdagavond oefenen in Café de Concurrent aan het Bellamypark te Vlissingen.? De oefenavond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur (uiteraard onderbroken door een pauze om de kelen te smeren!).? Sinds april 2012 staat het geheel onder leiding van de Vlaamse dirigent Lucas van Waeyenberge en de muzikale begeleiding is (sinds de oprichting) in handen van accordeonist Monty van Belzen.? In 2016 hebben we een nieuwe accordeonist erbij, Marten Den Haan.
We zingen Nederlandstalige smartlappen en levensliederen.
Zaterdag 1 juni
Populair
Indien jullie koor gebruik maakt van begeleidingsmuziek op CD, mini-disk, SD, USB, mp3 of iets dergelijks,
dan dien je zelf niet alleen te zorgen voor de genoemde geluidsdragers, maar ook voor de bijbehorende afspeelapparatuur en kabeltjes. Beter mee verlegen dan om verlegen!

Breng dan dus zelf bijvoorbeeld een CD speler / mini-disk speler / SD speler / USB speler / mp3 speler, laptop of iets dergelijks mee zodat je zeker weet dat de begeleidingsmuziek 100% werkt.

En het is ook wenselijk de bijbehorende verbindingssnoertjes mee te brengen waarmee het afspeelapparaat op de diverse geluidsapparatuur op de festivallocaties kan worden aangesloten.

Op die manier ben je zo goed mogelijk voorbereid op een geslaagd optreden.